2010.09.07. Kedd

Durván egy hete a Tesco parkolóban odajött hozzám egy férfi . Jelezte ,hogy van egy halom alkatrésze Ladához - mivel a sajátját eladta . Kidobálni nem szeretné és mivel látja hogy próbálom rendben tartani a kocsit ,némi pénzért átadná a lomokat ...
Pár nap elteltével Robival fel is kerestük . Meghallgattuk az ő és a kocsi egy-egy röpke szösszeneteit ,miközben matatott a cuccok közt .
Amikor azt mondta hogy halom cucc ,én kicsivel több mindenre számítottam . :O
Bár az is igaz ,hogy nem raboltam rá mindenre így fizetés előtt - így is a Robi segítségét kellett igénybe vennem . :(
 Amit hasznosnak ,nehezen beszerezhetőnek vagy éppen potom árúnak véltem - inkább azok közt mazsoláztam . Akadtak nála egyedi megoldások is ,mint például átforrasztott relé - hogy a motor leállítása után is forogjon a hűtőventi ,amíg vissza nem hűl .
Vagy hogy a gyújtás levétele után a helyzetjelző égve maradjon ,de a tompított kikapcsoljon . Vagy esetleg a talpaskinyomó célszerszám ,de említhetném még a Robi által már preferált olajbetöltő- kézikészüléket .
No mindegy volt amit elhoztunk ,volt ami még megér majd egy-két beszélgetést .
A hátsó gátlókkal mindenképp beljebb vagyok ,ezekhez elsők kellenek majd még . Meg ha cserélődni fognak ,akkora talpasokat is beszerzek mivel gátlócseréhez így is- úgy is talpasbontás kell ,akkor már kap újakat .
Pár kép ...
Lengéscsillapítók Fékcsövek ,önindító ,kézifék-kötél ,stb. Önincsike Ő már ismerős lehet ... :) Ő már ismerős lehet ... :) Hűűű-tő :) :) Mellső stabilizátor gumiszilent Motortértető belső borításának a patentbolhái ...

Kommentek

Marczin Róbert

Dili! Mondtam, hogy ilyen esetben szívesen segítek, hiszen ezek többnyire kincset rejtenek magukban, így kár lenne veszni hagyni õket.
Ha ilyen van, szólj nyugodtan. ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!