Lakatos munka...

6 évet bírt a bal oldali küszöb-taposó kombó.
Annak ellenére, hogy amennyire lehetett odafigyeltem rá, a mindennapos használat és a csillaggarázs megtette hatását.
Ankli Gabi barátom be tudta nagy nehezen préselni a munkái közé, és megoldotta a komplett küszöb, taposó, hosszborda, üléstartó bak és sárvédőalj cserét.
Kapott alul rücsit rendesen, a küszöb alapozózva. Ez majd még kap vagy két réteget...
S bár ezzel ugyan nem lenne gond egy ideig, de esedékessé fog válni az orrlemez, köténylemez csere, hátul pedig alaphangon a tank és a pótkerék tartó cseréje. De azokat már nem én szeretném csináltatni...

A napokban még cserélődik a vízpumpa és a termosztát közötti gumicső, mert el van puhulva, illetve új kiegyenlítő tartály kupak került fel.

Köszönöm Gabi a munkádat!
S köszönet a VDF-KER autósboltnak a hozzávalókért, és a hozzám állásért! ;)

gatya... ijesztően gatya

Kommentek

szembenaforgalommal

Mielőtt feltettétek az új küszöböt, lekezeltétek belülről is? Ha jól látom itt is van lehetőség (nyílás) üregvédelemre. A küszöböt a benne pangó pára vágja haza, akár kint áll az autó akár bent, pára mindig csapódik le benne. Ha nem kapott felületkezelést felszerelés előtt akkor a hat év kitűnő eredmény, hogy eddig kihúzta.
Karosszériás szaküzletekben van Dinitrol üregvédő szer, pár ezer Ft egy flakon, hosszú szórófejet adnak vele. Vegyél egy-egy flakonnal a két oldalra és told tele vele rendesen amíg még új és nem a benne levő koszba tunkolod. Így sokkal tovább fogja bírni.

Marczin János

szembenaforgalommal #56412:
Tele volt nyomva. S most is...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!