Az elmaradt apróságok

A legutóbbi bejegyzés végére írtam az elmaradt apróságokat, meg volt olyan is amit kihagytam...

Először is be lett állítva a futómű a megszokott helyen, Papp Tibinél. Sokat nem kellett vele játszani, a kerék összetartáson volt némi korrigálni való. Míg Tibi a munkáját végezte, Hajnikám haverkodott az idős németjuhász hölggyel, ami be is vert egy tábla Milkát...
Reméljük jól van Dorka kutya! :)
Cserélve lett a hűtő sapkája, mert egy apró pontban szelelt. Úgy néz ki annak volt köszönhető a tócsácska képződése a kocsi alatt.
Sanszos, hogy melegen ott kipermetezett némi hűtőfolyadékot a rendszer, aztán álláskor szépen leszivárgott a hűtő bordázatán.
A csere óta nincs kis tócsa sem. :)
Új szélvédőmosó szivattyút kapott az autó, a régi behalt. Köszi Laci!
A motorháztetőn levő horpadás kapott egy medvemancs nyomot - Zsarnai Bandinak köszönhetően. (BanDesigns)
S a mai napon Gara Csabi barátomnál ki lett kenve a taposó belülről ipari rozsdaátalakítóval próbaképpen, ugyanis más területen tesztelve remekül bizonyított.
Volt némi felületi rozsdásodás. A híg zselészerű anyaggal vastagon átkenve a rozsda eltűnt, és egy kékesszürke műanyag réteg fedi belülről a taposót. Szerintem fel fogom szedni kívül is a már málló alvázvédőt, ezzel átkenem az egész alját még az őszig, s mivel festhető megpróbálom majd arra az alvázvédőt. Csak össze kell hozni majd időben valahogy...
Köszi Csabikám! ;)

Levezetésképpen összeraktuk Csabinak az Ikeás formátumban érkezett benzines fűkaszát. Ahhoz képest nem szarakodtunk vele sokat. Pöccre indult, és jól szuperál. :)
Most már ilyet is tudunk! :D
Nagy vonalakban ennyi, köszönöm a segítséget emberkék!

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!