KGST Party utód-összejövetelen voltunk

Ismét eljött az augusztus 20. környéki hétvége.
Évekre visszamenően ilyenkor szoktunk összegyűlni Nyíregyházán a Pócsi testvérek által életre keltett és 10 éven át megrendezésre került keleti autós találkozón, a KGST Partyn.
Ugyebár tavaly bejelentették, hogy különböző - elsősorban rajtuk kívűl álló - okok miatt nem lesz többé megtartva eme számomra és sokak számára kedves, minden éven nagyon várt találkozó.
Pont ezért örömmel töltött el, hogy a szervező mag és a hozzájuk közel állók úgy döntöttek, hogy mégis csak össze kellene röffenni egy rögtönzött találkozó keretében. Kötöttségek nélkül, programok nélkül, elvárások nélkül, csak úgy!
Természetesen most sem maradhattak ki olyan személyek megelőzően, akik szeretnek akadályokat görgetni dolgok elé, de gátat ez sem jelentett.
Teljesen új helyszínen, úgy gondolom ténylegesen azok részvételével zajlott le e hétvége, akinek valaha is egy kicsit is fontos volt ez az egész, és érdekmentesen álltak a dolgokhoz.
A helyszín a Tanya Hunyor Major volt, egy fantasztikusan elragadó magánfarm.
El kell mondanom, hogy ilyen fogadtatásban még soha nem volt részem, s aki ott volt annak nem is kell részleteznem! :)
Fenséges ételek, királyi italok, családias-barátias hangulat.
Szóval száz szónak is egy a vége: Nagyon köszönöm a meghívást, a világért sem hagytam volna ki!
Köszi a Pócsi tesóknak hogy ismét lehetőséget adtak a "beteg" autósoknak találkozásra, a Tanya Hunyor Majornak a kiemelkedő vendéglátásért, a családomnak a segítségért hogy ott lehettem, és minden megjelentnek hogy éltek a lehetőséggel!
És köszi az ajándékokat is, van köztük amire nagyon vágytam! :) :)

Az autó hibátlanul viselkedett, bár a kipufogó közép csere érett lett, mert a középdob kissé kiégett. :( ;)

Mindenkinek jó egészséget, és - ha csak ily módon is - remélhetőleg tudunk még a jövőben találkozni! ;)

Erre vágytam! :) A portaszolgálat... Welcome drink :) A lányoknak is volt elfoglaltságuk... :) Konyha és tálalórész Kellemesen elfértünk

Kommentek

Andrei

Nekem is tetszett a családias hangulat és a finom ebéd. Jó lett volna többet maradni, de ilyenkor mindig baromi sok dolgom van Nyíregyházán és semmire sincs idő :(

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!