2009.12.13. Vasárnap

Zöldkártya

December 4-én megtörtént a környezetvédelmi vizsgálat ,mely sikeres lett.
Motorfelújításkor Gabi barátom úgy belőtte a karbicseket ( is ) ,hogy állítgatni sem kellett rajta semmit . Bár nagyon-nagyon szeretnék legkésőbb tavaszra egy új karbit venni ,mert még a gyári üzemel benne és az új lenne az igazi. Most ugyan még belőhető ,de csak 20 éves . Hiába cserélget az ember benne dolgokat ,sajnos megvan a deformálódás a talpnál ,meg az egyéb Lada-jellemző és korral járó betegsége ,természetes kopása .
  Szerintem egy év alatt simán megtérül ,ha csak a tökéletes beállíthatóság miatti kevesebb fogyasztást veszem alapul. Na ,majd meglátjuk ... :)
  Így műszaki és zöldkari letudva ,egy ideig nincs rá gond . Micsoda megkönnyebbülés is ez a tudat !

Ezúton kívánok Mindenkinek a közelgő időpontra tekintettel Kellemes Ünnepeket ,meghitt-érzelmekkel átszőtt Boldog Karácsonyt !
Két új matrica ... Két új matrica ...

Kommentek

Grosso

Gratula! Lehetne már ilyen örömöm nekem is... Renire nagyon örülnék, ha mihamarabb vizsgát tehetnék, a Tipora meg ha örülnék, ha nem, februárban lejár a zöldkari is meg a mûszaki is, szóval arra muszáj lesz :( :)

Marczin János

Grosso #40076:
Köszke ! A legszarabb ,hogy még mindig nem tudni biztosat arról ,hogy együtt lesz-e a mûszaki meg a zöldkari jövõre ,hogy hány évre adják ,mennyibe fog fájni , s.t.b. :(

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!